22,65 Lei
Fără TVA: 20,78 Lei
Preţul în puncte de recompensă: 55

Cantitate

Icon Cere informaţii despre produs
Producător: Himalaya Herbal
Cod produs: 12307
Puncte de recompensă: 2
Disponibilitate: 2 - 3 Zile

Produsul Mentat de la Himalaya potenteaza memoria, imbunatateste activitatea mentala, atentia si puterea de concentrare. Creste capacitatea de invatare si asimilare a cunostintelor noi. Administrat zilnic adultilor, elimina oboseala si inlatura efectele stresului.


Mentat inbunatateste functiile mentale prin modularea sistemului transmitator colinergic si GABAergic. Creste capacitatea de memorie, concentrarea si rezistenta la stres prin echilibrarea activitatii receptorilor muscarinici si colinergici din cortexul frontal. Mentat reduce nivelel crescute ale neuromodulatorilor in starile de stres.
Bacopa monnieri este o planta folosita de peste 3000 de ani in medicina traditionala indiana pentru tratamentul diverselor afectiuni mentale precum anxietate si disfunctii cognitive. Cercetarile moderne au dovedit ca Bacopa monnieri creste potentialul de invatare, consolideaza memoria si accelereaza procesarea informatiilor vizuale in tratamentul cronic (dupa 12 saptamani).


Centella asiatica este o planta deosebit de importanta in medicina traditionala chineza si indiana. Numele chinezesc al plantei este "fantana tineretii" considerandu-se ca prelungeste viata. In India este folosita in epuizarea nervoasa si pentru relaxare.
 

Mod de administrare:

Pentru obtinerea unor rezultate favorabile in imbunatatirea starii de sanatate acest produs se poate administra timp de 1-6 luni: la copii - 1-2 tablete pe zi, la adulti 2 tablete de 2 ori pe zi.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie