35,22 Lei
Fără TVA: 32,31 Lei

Cantitate

Icon Cere informaţii despre produs
Producător: Hipocrate
Cod produs: 12622
Disponibilitate: 2 - 3 Zile

CreionulCryopharma contra bataturilor este un dispozitiv medical destinat tratarii pielii ingrosate sau a leziunilor pielii, precum bataturile si calusurile severe si persitente, cauzate de presiunea puternica exercitata asupra pielii (cu mar fi incaltamintea prea stramta). Frecarea constanta determina hiper-proliferarea keratinocitelor care cresc, producand leziuni mari si dureroase. 

Actiune: 
Creionul aplicator contine un gel foarte concentrat care indeparteaza bataturile. Gelul accelereaza regenerarea celulelor pielii, provocand astfel descuamarea pielii afectate de bataturi si calusuri. In acest fel, pielea ingrosata si bataturile dispar in timp, iar dedesubtul lor se va forma o piele noua si sanatoasa. Batatura poate disparea chiar din prima saptamana de tratament. 

Ingredient activ: 
Acid tricloracetic 

Utilizare: 
Se aplica o data pe zi, timp de 4 zile. Dupa tratamentul de 4 zile, pielea se va descuama in urmatoarele 4 zile. Pielea moarta se indeparteaza cu apa calduta. Dupa tratament, se va forma o piele noua si sanatoasa. In cazul in care batatura nu dispare complet, repetati tratamentul dupa o perioada de pauza de 4 zile. Puteti relua aceeasi schema de tratament de pana la 4 ori. 

Mod de intrebuintare: 
Se recomanda mai intai indepartarea pielea in exces cu ajutorul unei pile, pentru a permite substantei sa penetreze mai bine pielea. 
1. Tineti creionul in pozitie verticala si rotiti usor capul superior in sensul acelor de ceasornic, pentru a elibera gelul. 
2. Asteptati 3 - 5 secunde ca gelul sa intre in pensula. 
3. Aplicati gelul numai pe batatura (nu si pe pielea sanatoasa din jurul ei). 
4. Lasati gelul sa actioneze timp de 10 - 15 minute inainte de a va imbraca sau incalta. 
Odata ce tratamentul este complet terminat, curatati cu atentie varful pensulei cu un servetel, inainte de depozitare. 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie