23,02 Lei
Fără TVA: 21,12 Lei
Preţul în puncte de recompensă: 55

Cantitate

Icon Cere informaţii despre produs
Producător: Damar General
Cod produs: 12386
Puncte de recompensă: 2
Disponibilitate: 2 - 3 Zile

Complex natural cu efecte sinergice care inglobeaza intr-un singur produs proprietatile imuno-modulatoare, tonice si regeneratoare de exceptie ale rasinei Mumie si proprietatile bio si imunostimulatoare, fortifiante si adaptogene (mareste capacitatea si viteza de adaptare a organismului la conditiile neprielnice ale mediului inconjurator) ale Ginsengului.

Datorita faptului ca extractul purificat de rasina Mumie cu Ginseng – Prof. dr. Marioara Godeanu® nu contine stabilizatori, conservanti, amelioratori de textura sau alti aditivi, fiind prin urmare un produs naturist 100% de natura vascoasa, acesta, conform caracteristicilor fizico-chimice, este sensibil la variatiile de temperatura, caldura sau umiditate. De aceea unele pastile pot sa prezinte in timp un aspect usor neuniform sau sa fie putin moi.

  • sa nu se consume alcool in timpul curei.
  • doza de rasina Mumie cu Ginseng sa fie luata pe stomacul gol, dimineata, cu cel putin 1/2 h inainte de masa
In anumite afectiuni: anemie, in stari de devitalizare, de surmenaj fizic si psihic, in perioade cu efort fizic, intelectual sporit, in depresie, nervozitate, afectiuni ale aparatului respirator, sistemului urinar si reproducator, este recomandat ca doza indicata de rasina Mumie cu Ginseng sa fie supta pana ce se topeste integral in gura, astfel proprietatile tonice si curative sunt asimilate direct la nivelul corpului bioenergetic. Pentru a atenua gustul amar puternic, se poate combina cu miere.
In cazul afectiunilor grave si cronice, este recomandata efectuarea unei serii de 4-5 cure a cate 30 de zile fiecare cu 10 zile pauza.
Pentru sportivi se recomanda administrarea unei doze de rasina Mumie cu Ginseng (in functie de greutatea corpului) de 3 ori/ zi.
Pentru a avea un ritm activ si tonic de viata, se recomanda administrarea cu scop profilactic a 0,2 – 0,3 gr. Mumie cu Ginsengde 1 – 2 ori pe zi. Administrarea sistematica a rasinei Mumie cu Ginseng incetineste procesul de imbatranire biologica a organismului, marind speranta de viata cu 10 – 14 ani .

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie