30,27 Lei
Fără TVA: 27,77 Lei
Preţul în puncte de recompensă: 55

Cantitate

Icon Cere informaţii despre produs
Producător: Herbagetica
Cod produs: 12465
Puncte de recompensă: 2
Disponibilitate: 2 - 3 Zile

De regulă, se iau 1-2 capsule de trei ori pe zi. O cură durează între 30 și 90 de zile, în funcție de necesități, fiind urmată de 10-21 de zile de pauză, după care administrarea se poate relua. 
Contraindicații: Contraindicat in caz de sarcina, ciroza hepatica decompensata. Nu se administreaza in timpul tratamentului cu contraceptive.

Acțiuni: Antialergica, antiinflamatoare, usor antihistaminica, imunomodulatoare, diuretica, depurativa, antiastmatica.

Indicații (în baza studiilor științifice recunoscute internațional):

Plantele din compozitia acestui produs se utilizează ca adjuvant în:

  • alergie cutanata (urticare, eczeme alergice), alergie oculara
  • alergie respiratorie (febra fanului, alergie la praf etc.)
  • alergie digestiva
  • dermatita atopica, atopie

 

Extractul uscat este, la ora actuală, cea mai puternică formă de administrare a unei plante medicinale.

Ce este extractul uscat? Este pulberea fină, obținută din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase), printr-un proces numit: atomizare. Această pulbere, care este un produs complet natural, nu mai conține practic deloc apă sau alcool, nici celuloză și este asimilată aproape instantaneu de organism. Extractul uscat este de peste zece ori mai bogat în principii active și mai puternic, din punctul de vedere al proprietăților farmacodinamice, decât simpla pulbere de plantă. TTocmai din acest motiv, produsul ANTILAERGIC are în componența sa extracte de plante cu o acțiune antiinflamatoare, antihistaminica si imunomodulatoare. Principalele ingrediente active ale acestui supliment sunt patru extracte uscate:

  • Extractul de Trei-frati-patati este, probabil, cel mai puternic antialergic cunoscut in lume, la ora actuala, eficienta sa fiind observata in toate tipurile de alergie (cutanata, respiratorie, digestiva etc.), precum si bolile auto-imune, in dermatita atopica.
  • Extractul de Lemn dulce este cunoscut drept „cortizonul natural”, datorita uimitorului sau efect antiinflamator si antialergic, care il recomanda in toate afectiunile in care este implicat sistemul imunitar. Merita mentionat si faptul ca, spre deosebire de cortizonul si corticoizii de sinteza, extractul de Lemn dulce nu reduce imunitatea, ci din contra o stimuleaza, avand o actiune extrem de fina si nuantata.
  • Extractul de Acerola, cu 17% vitamina C, este un foarte bun antihistaminic, scazand intensitatea reactiilor alergice, ajutand la reglarea activitatii sistemului imunitar.
  • Extractul de Cicoare are de asemenea efect antialergic, fiind si un puternic depurativ natural, ajutand la eliminarea toxinelor din organism si normalizand astfel reactiile sistemului imunitar.

PRODUS NOTIFICAT DE INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE - DEZVOLTARE PENTRU BIORESURSE ALIMENTARE - IBA CU NR. 6261/2011..

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie