30,27 Lei
Fără TVA: 27,77 Lei
Preţul în puncte de recompensă: 55

Cantitate

Icon Cere informaţii despre produs
Producător: Herbagetica
Cod produs: 12467
Puncte de recompensă: 2
Disponibilitate: 2 - 3 Zile

De regulă, se iau 1-2 capsule de trei ori pe zi. O cură durează între 30 și 90 de zile, în funcție de necesități, fiind urmată de 10-21 de zile de pauză, după care administrarea se poate relua. 
Precautii: Se administreaza cu prudenta in timpul sarcinii. In cazul diabeticilor insulinodependenti, administrarea se va face sub supreveghere medicala, pentru o eventuala ajustare a dozelor de insulina. 
Contraindicații: Nu se cunosc.

Acțiuni: Scade valorile colesterolului total, reduce proportia de colesterol „rau” (LDL), creste proportia de colesterol „bun” (HDL), scade trigliceridele, antioxidant.

Indicații (în baza studiilor științifice recunoscute internațional):

Plantele din compozitia acestui produs se utilizează ca adjuvant în:

  • valori ridicate ale colesterolului total si ale colesterolului HDL
  • valori ridicate ale trigliceridelor
  • ateroscleroza, arterita
  • complicatii cardiovasculare ale diabetului.

 

Extractul uscat este, la ora actuală, cea mai puternică formă de administrare a unei plante medicinale.

Ce este extractul uscat? Este pulberea fină, obținută din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase), printr-un proces numit: atomizare. Această pulbere, care este un produs complet natural, nu mai conține practic deloc apă sau alcool, nici celuloză și este asimilată aproape instantaneu de organism. Extractul uscat este de peste zece ori mai bogat în principii active și mai puternic, din punctul de vedere al proprietăților farmacodinamice, decât simpla pulbere de plantă. Tocmai din acest motiv, produsul ANTICOLESTEROL are în componența sa extracte de plante cu o acțiune puternica de reglare a metabolismului grasimilor, avand ca si consecinta reglarea valorilor trigliceridelor și ale colesterolului. Principalele ingrediente active ale acestui supliment sunt două extracte uscate:

  • Extractul de Cicoare acționează ca un veritabil ucigaș de colesterol cu densitate redusă (LDL), prevenind tot o data oxidarea acestuia pe artere si formarea placilor de aterom. De asemenea, extractul de cicoare, administrat în timpul mesei, ajută la ținerea sub control a poftei de mâncare, prevenind formarea depozitelor de trigliceride în organism.
  • Extractul de Frunze de măslin reglează metabolismul grăsimilor în organism, scăzând valorile colesterolului. În plus, este de un extraordinar ajutor persoanelor cu glicemie oscilanta și/sau cu diabet, care prezintă un risc foarte ridicat de apariție a hipercolesterolemiei și a bolilor cardiovasculare.
  • Extractul de Matase de porumb are un puternic efect diuretic, ajutand la scaderea presiunii arteriale, prevenind formarea si ajutand la eliminarea edemelor cardiorenale.

PRODUS NOTIFICAT DE INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE - DEZVOLTARE PENTRU BIORESURSE ALIMENTARE - IBA CU NR. 6200/2011.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie