15,81 Lei
Fără TVA: 14,50 Lei

Cantitate

Icon Cere informaţii despre produs
Producător: Helcor
Cod produs: 12281
Disponibilitate: 2 - 3 Zile

Actiune Biomineral Par Unghii: Prin compozitia sa complexa asigura necesarul zilnic calitativ si cantitativ de vitamine, minerale si derivati de keratina ce stimuleaza regenerarea parului,unghiilor si tegumentelor si mentine sanatatea acestora. Dolomitul este un produs mineral natural ce contine microelemente: Ca, Mg, Fe, Zn si Cu. Catina este o sursa bogata in vitaminele A, E si C. L-cisteina, derivat de keratina; L-metionina asigura revitalizarea radacinii parului, crescand rezistenta si calitatea firului de par; drojdia de bere este cea mai bogata sursa naturala de vitamine din complexul B; betacarotenul si acidul paminobenzioc (PABA) aduc aportul zilnic necesar in cele doua componente.

Indicatii Biominerale Par Unghii: Reduce caderile masive de par cauzate de stres, avitaminoze; creste rezistenta si stimuleaza cresterea parului si a unghiilor.

Mod de administrare:

Adulti si copii peste 16 ani 2-3 comprimate pe zi, una dimineata si una seara, sau una inainte de fiecare dintre cele trei mese principale, in cure de minim 30 zile.
Precautii: A nu se depasi doza zilnica recomandata. Acest produs nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie