53,56 Lei
Fără TVA: 49,14 Lei

Cantitate

Icon Cere informaţii despre produs
Producător: Indian Herbal
Cod produs: 12521
Disponibilitate: 2 - 3 Zile

Mod de folosire: se masează întrgul corp sau doar zona afectata. Dupa 15 minute este preferabil a se realiza un dus sau o baie fierbinte.

Forma de prezentare: recipinte cotinand 200 ml de ulei.

Biogesic este un ulei meidicinal, preparat prin procesarea uleiului de susan cu plante medicinale indiene, alese special pentru efectul lor analgezic (de reducere a durerilor).

Are un efect calmant, linistitor, ajutand la diminuarea durerilor articulare, menstruale, a migrenelor si nevralgiilor intercostale. Reduce tensiunea de la nivelul muschilor, fiind util pentru diminuarea crampelor musculare, precum si a spasmelor. Masajul realizat inainte si dupa practicarea unui efort fizic sustinut, ajuta la prevenirea instalararii febrei musculare.

Masajul fruntii si cefei folosind Biogesic favorizeaza reducerea durerilor de cap provocate de tensiunile aparute la nivelul muschilor cefei, precum si a celor determinate de expunerea la curenti de aer.

Stimuleaza circulatia periferica, fiind de ajutor persoanelor care au frecvent mainile si picioarele reci. Ajuta la indepartarea senzatiei de tensiune nervoasa.

Indicatii:

  • Dureri musculare, articulare, menstruale
  • Crampe si spasme ale muschilor
  • Migrene
  • Nevralgii
  • Maini si picioare reci

Inainte de folosirea uleiului, se recomanda incalzirea usoara, prin scufundarea recipientului in apa calda. 

Recomandam folosirea uleiului Biogesic astfel:

- pentru dureri menstruale, simultan cu administrarea produsului Femitone
- pentru dureri articulare, simultan cu administrarea produsului Arto Protect
- pentru migrene, simultan cu administrarea produsului Memo Relax 

Ingrediente:Ulei de susan procesat cu: Vitex negundo, Boerhaavia diffusa, Tribulus terrestris, Cyperus rotundus, Plumbago zeylanica, Ricinus communis, Inula racemosa, Cuminum cyminum, Asparagus racemosus, Elettaria cardamomum, Cinnamomum camphora.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie