26,40 Lei
Fără TVA: 24,22 Lei

Cantitate

Icon Cere informaţii despre produs
Producător: Medica
Cod produs: 12673
Disponibilitate: 2 - 3 Zile

PROSPECT CHROM SILHOUETTE 30 CPS BLISTER

Compoziţie Chrom Silhouette : concentrat de oţet de mere cu miere şi polen atomizat 0,080g/cps; picolinat de crom 0,010g/cps (1,25mg crom ionic); tărâţe de grâu pulbere 0,100g/cps; fibrulină pulbere 0,080g/cps.


Detoxifiant, hipocolesterolemiant, inhibă apetitul şi pofta de dulce, laxativ, antioxidant, ajutor în curele de slăbire.

Cromul este important pentru metabolismul lipidelor şi carbohidratilor. Stimulează procesele de transformare ale glucozei şi oxidarea grăsimilor. De asemenea scade nivelul colesterolului sangvin şi al trigliceridelor, crescând nivelul HDL – colesterolului (lipoproteine cu densitate mare) ce are ca rezultat scăderea depunerilor de colesterol pe pereţii arteriali (scade riscul bolilor cardiovasculare). Taratele de grâu au rolul de a lega acizii biliari scăzând astfel absorbţia grăsimilor (colesterolului) de la nivel intestinal, acţiune benefică atât în curele de slăbire, cât şi în hipercolesterolemii. Măreşte tranzitul intestinal fiind de ajutor în constipaţie şi participând la detoxifierea organismului. Administrate înainte de masă, asemenea fibrulinei, îşi măresc volumul în contact cu sucul gastric din stomac, inducând astfel senzaţia de saţietate. Oţetul de mere cu miere şi polen acţionează ca detoxifiant, iar prezenţa vitaminelor şi a flavonoidelor activează lanţurile metabolice, îmbunătăţeşte tonusul SNC, reglează tranzitul intestinal; este considerat un foarte bun antioxidant cât si antiageing (întârzie procesele de îmbătrânire).

Administrare Chrom Silhouette : 2cps x 3/zi, înainte de mese cu 30 minute, cu un pahar de apă Pi sau apă plată, pe o perioadă de o lună.

Prezentare Chrom Silhouette : 
Blister 30 capsule

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie