24,06 Lei
Fără TVA: 22,07 Lei

Cantitate

Icon Cere informaţii despre produs
Producător: Dacia Plant
Cod produs: 12146
Disponibilitate: 2 - 3 Zile

Actiuni: stimulează activitatea secretorie a glandelor sexuale, afrodisiac, tonic general digestiv şi nervos, antispastic digestiv şi uterin, reglator al activităţii nervoase, stimulent al imunităţii locale nespecifice (la nivel renal şi genital), vasodilatator genital, vasodilatator periferic, hipotensiv.

Indicatii: se utilizeaza ca adjuvant în: sterilitate masculina si feminina, impotenta, frigiditate, boli venerice (gonoree, sifilis, chlamidya, etc.), anexita, metroanexita, insuficienta ovariana, amenoree menopauza prematura, stari de oboseala si epuizare ca urmare a efortului fizic si intelectual, digestie dificila, balonari frecvente însotite de colici, insuficienta renala, hipertensiune arteriala, circulatie periferica deficitara (mâini si picioare reci).

Contraindicatii: sarcină, alăptare, alergie la brânca ursului.

Precautii: A se evita expunerea la soare sau la radiaţii UV pe perioada tratamentului, datorită fenomenului de fotosensibilizare. Tratamentul cu brânca ursului poate reactiva anumite tulburări de la nivelul prostatei putând apare inflamaţia prostatei. În acest caz se va întrerupe tratamentul, administrându-se un amestec de pufuliţă (Epilobium hirsutum) şi ghimpe (Xanthium spinosum) până la dispariţia simptomelor, după care se reia tratamentul cu brânca ursului.

EFECTE ADVERSE: fotosensibilitate, alergii cutanate.

Se ia, de regulă, câte o linguriţă de tinctură diluată în 100ml de apă (jumătate de pahar), de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol.                       

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie