61,21 Lei
Fără TVA: 56,16 Lei

Cantitate

Icon Cere informaţii despre produs
Producător: Indian Herbal
Cod produs: 12522
Disponibilitate: 2 - 3 Zile

Mod de folosire: se maseaza intregul corp sau doar zona afectata. Dupa 15 minute este preferabil a se realiza un dus sau o baie fierbinte.

Forma de prezentare: recipiente continand 200 ml de ulei.

Obesol este un ulei medicinal, preparat prin procesarea uleiului de susan cu plante, respectand o reteta descrisa in tratatul clasic al medicinei traditionale indiene (Ayurveda), numita Yogaratnakara. Este special destinat persoanelor care doresc sa elimine kilogramele suplimentare si sa ajunga la o forma supla, armonioasa a corpului.

Ajuta la imbunatateste circulatiei sanguina si la drenarea apei si toxinelor din tesuturi. Favorizeaza cresterea ratei metabolismului si stimularea termogenezei  (generarea de caldura in organism) putand determina astfel arderea depozitelor de grasime. Fortifica musculatura si creste elasticitatea pielii.

Pentru instalarea efectelor descrise mai sus, este necesara realizarea masajului sau automasajului intregului corp, timp de 5-15 minute zilnic, pe o perioada de minim 2 saptamani.

Indicatii:

  • Obezitate
  • Celulita

Pentru un proces armonios de slabire, recomandam folosirea uleiului Obesolconcomitent cu administrarea produselor Slimmer si Obecol.

Inainte de folosirea uleiului, se recomanda incalzirea usoara, prin scufundarea recipientului in apa calda.

A se folosi cu precautie in timpul verii! A nu se folosi de catre persoanele care sufera de hiperaciditate gastrica, hemoragii, febra, sau alergii provocate de caldura!

Ingrediente: ulei de susan procesat: Terminalia chebula, Emblica officinalis, Terminalia belerica, Clematis triloba, Plumbago zeylanica, Adatoda vasica, Azadiracta indica, Cassia fistula, Alstonia scholaris, Curcuma longa, Berberis aristata, Operculina turpethum, Piper longum, Zingiber officinale, Tinospora cordifolia, Ocimum sanctum.

Reprocesat cu Cyperus rotundus, Piper nigrum, Brasica alba, Commiphora mukul.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie