40,90 Lei
Fără TVA: 37,52 Lei

Cantitate

Icon Cere informaţii despre produs
Producător: Medica
Cod produs: 12676
Disponibilitate: 2 - 3 Zile

PROSPECT CURA DE SLABIRE CU ACAI

Compozitie Cura de Slabire cu Acai : Pachetul conţine: Spirulina & Chlorella, Orthosiphon , Guarana, Ceai verde, Acai & Fibrulina.

Spirulina&Chlorella realizează un aport important de aminoacizi esentiali, săruri minerale, vitamine şi oligoelemente deficitare în orice regim de slăbire.

Orthosiphonul conţine polifenoli cu acţiune diuretică crescând eliminarea renală a apei dar şi a reziduurilor metabolice: uree, acid uric şi cloruri, fara a provoca pierderi de potasiu din organism.

Guarana stimulează metabolismul celular, în special arderile la nivelul ţesutului adipos, ajutând la remodelarea siluetei.

Ceaiul verde, un foarte bun tonic, dar şi diuretic şi hipolipemiant, este ideal în timpul curelor de slăbire.

Combinatia de acai & fibrulina este bogata in fibre vegetale – benefica pentru sanatatea colonului, a tranzitului normal, in cure de slabire – dar si in principii active (vitaminele B1, B2, B3, Vitamina C, Vitamina E ), aminoacizi esentiali, minerale (calciu, fosfor, potasiu), enzime, carbohidrati, Omega 3-6-9. Reduce pofta de mancare, crescand in acelasi timp vitalitatea, avand ca rezultat o slabire sanatoasa si de durata.

Mod de administrare Cura de Slabire cu Acai : Produsul se ia cu o jumatate de ora inainte de mese, conform schemei de pe cutie.

Prezentare Cura de Slabire cu Acai : 168 capsule + 42 comprimate

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie