31,05 Lei
Fără TVA: 28,49 Lei
Preţul în puncte de recompensă: 55

Cantitate

Icon Cere informaţii despre produs
Producător: Herbagetica
Cod produs: 12476
Puncte de recompensă: 2
Disponibilitate: 2 - 3 Zile

Administrare: De regulă, se iau 1-2 capsule de trei ori pe zi. Persoanele care au variații mari ale glicemiei, vor lua câte 1 capsulă, la 4-6 ore pe timpul zilei, iar înainte de culcare vor lua alte două capsule.

O cură cu acest produs durează 30-60 de zile, după care se face o pauză de 14-21 zile, după care administrarea se poate relua.

Precauții și contraindicații: Contraindicat in caz de hipertensiune arteriala. Poate interactiona cu medicamente sau suplimente alimentare cu actiune antidiabetica, anticoagulanta-antitrombotica-antiagregant-plachetara la administrarea concomitenta. A se administra cu prudenta copiilor, precum si femeilor insarcinate sau care alapteaza.

Acțiuni:

 • calmant
 • imbunatateste somnul
 • sedativ usor
 • antioxidant

Indicații (în baza studiilor științifice recunoscute internațional):

Plantele din compozitia acestui produs se utilizează ca adjuvant în:

 • anxietate, sindrom anxios-depresiv
 • atacuri de panicăaccese de furie, comportament violent
 • insomnie, coșmaruri
 • oboseala, incapacitate de relaxare
 • dependenta de droguri (opiacee: heroina, morfina, hasis etc.)
 • dependenta de alcoolastm, tuse
 • hipertensiune, tahicardie
 • predispoziție spre infarct
 • pregătire preoperatorie (reduce nervozitatea, creaza o stare optimism)
 • sindromul colonului iritabil, gastrită și colită pe fond de stress
 • maladia Parkinson
 • epilepsie

Extractul uscat este, la ora actuală, cea mai puternică formă de administrare a unei plante medicinale. Ce este extractul uscat? Este pulberea fină, obținută din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase), printr-un proces numit: atomizare. Această pulbere, care este un produs complet natural, nu mai conține practic deloc apă sau alcool, nici celuloză și este asimilată aproape instantaneu de organism. Extractul uscat este de peste zece ori mai bogat în principii active și mai puternic, din punctul de vedere al proprietăților farmacodinamice, decât simpla pulbere de plantă. În cazul produsului PASSIFORTE, ingredientul de baza este extractul de Passiflora, a carei actiune este bine potentata si corectata de catre extracul de Ginseng siberian. Dar iata, mai intai, cateva elemente despre principalul ingredient, extractul de Passiflora, care este un extraordinar ajutor pentru echilibrarea somnului:

EXTRACTUL DE PASSIFLORA SI INSOMNIA

In acest domeniu, Passiflora sau, mai exact, extractul de Passiflora, are o eficienta greu de egalat, aceasta, in contextul in care studiile din ultimii ani arata ca insomnia, in toate formele sale, a capatat o raspandire foarte mare in randul populatiei europene. Ei bine, Passiflora are darul de a trata cu succes insomnia, regland intr-o maniera eficienta somnul. Dovada in acest sens sunt studiile aprofundate, facute in Germania, care au culminat cu recunoasterea de catre Comisia E, organismul guvernamental german pentru studierea plantelor medicinale, a virtutilor de somnifer ale acestei flori unice.

Din extractul de Passiflora se administreaza cate 500-1000 mg, sub forma de capsule, cu jumatate de ora inainte de culcare. Tratamentul poate fi eficient inca de la inceput, dar chiar si in cazul in care primele doze nu par a da efectele scontate, nu trebuie sa renuntam. Aceasta, deoarece, potrivit cercetatorilor, cele mai clare rezultate se vad dupa o cura de 30 de zile cu Passiflora, efectele sale de imbunatatire a somnului instalandu-se lent, dar temeinic.

Spre deosebire de somniferele de sinteza, aceasta planta induce un somn usor, cu vise clare, cu respiratie normala, usoara, si cu depresie neurologica si mentala reduse. Dupa trezire, pacientii nu au simptome neplacute, cum ar fi starile de confuzie mentala, ameteala, dificultate in respiratie, melancolie ori probleme de orientare, ca in cazul celor care iau somnifere artificiale. Extractul de Passiflora functioneaza si in cazul pacientilor anxiosi, care se trezesc din cauza cosmarurilor si apoi nu mai pot adormi, ori care adorm cu dificultate, din cauza stresului si a tensiunii psihice.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie