25,24 Lei
Fără TVA: 23,16 Lei

Cantitate

Icon Cere informaţii despre produs
Producător: Medica
Cod produs: 12641
Disponibilitate: 2 - 3 Zile

PROSPECT BIO SELENIU ZINC 30 CPS BLISTER

Compoziţie Bio Seleniu Zinc : drojdie de bere seleniată 0,150g/cps (0,0015 μg Se2+); sulfat de zinc 0,015g/cps (Zn2+ 3,75mg).
Imunostimulator, antioxidant.
Zincul este un mineral foarte important pentru organism, el intrând în structura a numeroase enzime (este implicat în controlul şi reglarea proceselor metabolice, precum şi în stimularea mecanismelor imunitare). Menţine integritatea membranelor celulare; participă la sinteza insulinei (hipoglicemiant). Este necesar pentru dezvoltarea şi maturarea organelor reproducătoare; joacă un rol important în activitatea prostatei, susţinând starea de sănătate a acesteia. Seleniul îndeplineşte rol de antioxidant el crescând capacitate de apărare a organismului faţă de Stresul oxidativ. Efectele sinergice ale celor două minerale diminuează efectele nocive ale radicalilor liberi (ce apar ca urmare a consumului de tutun, expunerea la metale grele sau alţi poluanţi). Produsul îmbunătăţeşte răspunsul imun al organismului, fiind de ajutor în stări caracterizate de o imunitate scăzută; poate reduce disconfortul datorat durerilor osteo-articulare.
Mod de administrare Bio Seleniu Zinc : 1-2cps x 3/zi, înainte de mese, cu un pahar de apă Pi sau apă plată, pe o perioadă de 3 luni.
Prezentare Bio Seleniu Zinc : 
Blister 30 capsule

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie