265,00 Lei 318,00 Lei
Fără TVA: 243,12 Lei

Cantitate

Icon Cere informaţii despre produs
Producător: Cerasus
Cod produs: 12729
Disponibilitate: 2 - 3 Zile

Sucul din orz verde este, probabil, unul dintre cele mai cunoscute suplimente nutritive pe baza de orz verde din lume. Cel mai adesea, acesta este preparat  prin amestecarea pudrei de orz verde cu sucul extras din morcovi sau şi mai bine, direct cu apa. Este foarte important ca apa sa fie rece sau la temperatura camerei, deoarece apa caldă poate deteriora principiile active ale nutrienţilor şi astfel distrug toate beneficiile pe care acest preparat le aduce sănătăţii noastre. Esenţa din orz verde este una dintre cele mai hrănitoare alimente din lume. Conţine o sumă de minerale şi vitamine de care corpul nostru are nevoie pentru a funcţiona aşa cum trebuie. Acest concentrat este un supliment nutritiv ce conţine toţi nutrienţii şi toate oligoelementele specifice orzului verde în proporţii fiziologice.

Orzul verde este cea mai bogată sursă de SOD (SUPEROXID DISMUTAZA) active cunoscută. SOD natural este un preparat enzimatic de origine vegetală, cu un efect deosebit în vindecarea bolilor, revitalizarea organismului şi încetinirea proceselor de îmbătrânire celulară. Pe lângă faptul că esenţa de orz verde asigură corpului nostru necesarul zilnic de vitamine, minerale, aminoacizi, acizi graşi esenţiali, enzime şi clorofilă, acesta reuşeşte şi stimularea eficientă a sistemul imunitar.

Atunci când mâncăm sănătos dar ne şi suplimentăm dieta cu extrase din orz verde beneficiile asupra sănătăţii noastre sunt extraordinare. Problemele comune cum ar fi dureri de cap, dureri musculare, oboseala, dureri de stomac, constipaţie, răceală, toate sunt date uitării atunci când introducem în dieta noastră sucul din orz verde.

EXTRACTUL DIN ORZ VERDE ESTE UN SUPLIMENT ALIMENTAR FOARTE BUN PENTRU PERSOANELE CU DIABET

Starea sănătăţii fizice a pacientului cu diabet zaharat tip I sau tip II se înrăutăţeşte pe zi ce trece şi asta din cauza regimului alimentar restrictiv impus de către boala în sine. Sistemul imunitar al acestuia are de suferit, acest aspect determinând mai multe complicaţii. Totuşi, extractul din orz verde poate contracara toate aceste neajunsuri. Prin conţinutul său bogat în minerale şi oligoelemente, extractul din orz verde asigură necesarul zilnic într-un mod simplu şi fără efort. De menţionat în mod deosebit aportul de crom atât de important pentru producţia zilnica de insulină. Astfel putem spune că acest extract din orz verde are efecte benefice asupra glicemiei, menţinând nivelul normal de glucoză din sânge.

INDICATII TERAPEUTICE
Principalul rol consta in cresterea imunitatii corpului si ajuta in lupta impotriva bolilor, fiind indicat de asemenea diabeticilor. Avand un efect antiinflamator, se recomanda:
- administrarea in raceli asociate cu febra, ajuta la scaderea febrei
- permite absorbtia si reduce inflamatia organelor digestive, stomac, intestine
- regleaza metabolismul
- mentine tonusul
- adjuvant in curele de slabire si controlul greutatii
- combate oboseala fizica si psihica, durerile musculare


MOD DE ADMINISTRARE
Se recomanda dizolvarea 3-5 grame de extract pulbere din orz verde, intr-un pahar cu apa sau suc de morcov, la temperatura camerei. Se recomanda a se administra de 3 ori pe zi.

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie