13,08 Lei
Fără TVA: 12,00 Lei
Preţul în puncte de recompensă: 50

Cantitate

Icon Cere informaţii despre produs
Producător: Helcor
Cod produs: 12282
Puncte de recompensă: 1
Disponibilitate: 2 - 3 Zile

Actiune Ginkgo Memo: Prin extractul de Ginkgo biloba continut, produsul Ginkgo Memo cu Lecitina si Vitamina C are o actiune puternic antioxidanta, de stabilizare a polaritatii celulare, de scadere a agregarii plachetare si ameliorare a circulatiei cerebrale si periferice. Lecitina scade nivelul colesterolului, impiedica formarea placilor de aterom de pe peretii arteriali, ajuta la imbunatatirea memoriei si usurarea procesului de invatare. Acidul ascorbic accentueaza rolul antioxidant, ajuta la intarirea peretilor vasculari si la cresterea generala a rezistentei organismului si a sistemului imunitar.
Indicatii:
- perioade de efort intelectual sustinut,
- stari de oboseala acuta sau cronica cu probleme de concentrare sau memorare.
- prevenirea fenomenelor degenerative specifice varstei a treia.
- fragilitate capilara.
- perioade de convalescenta, dupa un accident vascular, ca adjuvant la medicatia de baza.

Adulti si copii peste 16 ani pentru perioade de efort intelectual sustinut, oboseala acuta sau cronica, cu probleme de concentrare sau memorare: o tableta pe zi, dimineata. In cazul varstelor inaintate, problemelor severe de memorare sau dupa accidente vasculare: 2 tablete pe zi, in două prize, dimineata si la pranz.
Produsul nu este recomandat copiilor sub 16 ani si femeilor insarcinate datorita unei insuficiente testari pentru astfel de categorii. Persoanele aflate sub tratament anticoagulant sau antiagregant trebuie sa solicite avizul medicului inainte de utilizare.

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie