278,00 Lei 417,00 Lei
Fără TVA: 255,05 Lei

Cantitate

Icon Cere informaţii despre produs
Producător: Cerasus
Cod produs: 12726
Disponibilitate: Lipsa Stoc

Plus energie, plus vitalitate. Astenia de primăvară sau de toamnă nu vor mai fi nicicând ameninţări. Colegii din birou strănută? Nu te panica deoarece consumul de ovăz verde te va ajuta să treci peste aceste episoade cu bine. Imunitatea ta nu are decât de beneficiat, deoarece conţinutul bogat în clorofilă, minerale şi vitamine al pulberii sau capsulei din ovăz verde nu face altceva decât să îţi ajute sistemul imunitar în lupta cu factorii de mediu nefavorabili (viruşi sau microbi). Puternic antioxidant, ovăzul acţionează favorabil asupra imunităţii dumneavostră, favorizând regenerare celulară. Studiile de laborator au punctat asemănarea izbitoare dintre clorofilă şi hemoglobina umană. Hemoglobina reprezintă molecula din sânge cu rol în transportul oxigenului. Scăderea cantităţii acesteia duce la apariţia anemiei. Singura deosebire între hemoglobină şi clorofilă constă în aceea că prima conţine fier, iar clorofila magneziu.


Spune da detoxifierii. Mediul din ce în ce mai poluat în care trăim, stresul, alimentaţia adesea defectuoasă, fumatul sunt principalii factori de risc ce vă pun în pericol sănătatea. Din fericire pe unii din aceşti factori îi poţi controla, cum ar fi fumatul sau asigurarea celor trei mese sănătoase zilnice, însă în cazul poluării sau a stresului nu reuşim să ne impunem punctul de vedere aşa cum ne-am dori. Din acest motiv, detoxifierea organismului se impune ca necesară. Antioxidanţii, mineralele şi vitaminele de altfel, sunt molecule care împiedică oxidarea altor molecule. Oxidarea presupune generarea de radicali liberi, iar procesul este denumit ştiinţific „stres oxidativ”. Stresul oxidativ este reponsabil de distrugerea (moartea) celulară aberantă, de încetinirea proceselor de refacere celulară (prezente în perioada de convalescenţă), de producerea diverselor tipuri de ţesuturi metaplaziate (neoplasm) de depuneri aberante de ţesut gras (apariţia plăcii de aterom). Pentru a echilibra procesul de oxidare organsimul uman necesită un aport ridicat de vitamine şi minerale de sursă vegetală.


Boala secolului – stresul. Stresul sau oboseala cronică sunt afecţiuni de care ne-am lovit cu  toţi măcar o dată în viaţă. Fuga este ruşinoasă, dar e sănătoasă – aşa sună o vorbă din bătrâni, însă ce te faci dacă nu ai nici cum şi nici unde să fugi?! Cel mai simplu mod de a trece peste aceste afecţiuni este să tragi mult aer în piept şi să te asiguri că organismul tău este suficient de puternic să facă faţă provocării. Suplimentarea dietei cu vitamine, minerale, oligoelemente şi clorofilă te va ajuta să abordezi mai calm încercările zilnice. Ovăzul este recunoscut pentru beneficiile sale antistres. Remediile fabricate din ovăz au fost utilizate în mod tradiţional ca tonic nervos. Ovăzul pe post de tonic nervos a fost oferit pacienţilor pentru tratarea problemelor care implică depresia sau epuizarea nervoasă. Acesta este un remediu potrivit atunci când ne revenim din efectul tranchilizantelor şi al medicamentelor antidepresive. Oferit celor care suferă de insomnie ovăzul îmbunătăţeste calitatea somnului deoarece induce un somn odihnitor.


Nu-ţi neglija digestia. Este important să-i acorzi atenţie. De la ce mănânci, de câte ori pe zi, şi până la final. Constipaţia cronică este o boală grea, iar cei care au trecut chiar şi prin episoade pasagere de constipaţie ştiu că nici acestea nu sunt floare la ureche. De aceea, pentru a evita episoadele neplăcute ale vieţii cotidiene, sau pentru a remedia un proces deja instalat şi care îţi dă mari bătăi de cap, te încurajăm să consumi de trei ori pe zi ovăz verde. Fabrica noastră de energie, burta, este sistemul suport al întregului organism şi un al doilea creier, cel care subtil îi transmite creierului nostru din cap ce se întâmplă cu noi şi ce decizii ar trebui luate. Iată de ce este important să nu neglijezi ce se întâmplă cu digestia ta deoarece dezechilibrele ivite în această arie pot avea consecinţe uneori grave. De la constipaţie la depresie este doar un pas. Explicaţia este simplă: intestinele tale sunt responsabile de secretarea în proporţie de 90% a serotoninei (hormonul stării de bine, al somnului şi al liniştii). Perturbând activitatea intestinală, dereglăm echilibrul hormonal, şi astfel declanşăm cascada depresiei. Reglăm digestia dacă acordăm atenţie alimentaţiei zilnice, ovăzul verde fiind recunoscut ca un aliment cu efect benefic asupra tranzitului intestinal.


Capsulele din suc de ovăz verde Deep Green - Puterea Naturii se recomandă în ameliorarea şi tratarea următoarelor afecţiuni:

  • tulburări cardiace pe fond nervos;
  • sedativ nervos eficace în stări de neurastenie, depresie, anxietate acută şi cronică, melancolie, iritabilitate;
  • suprasolicitarea organismului în efortul fizic şi intelectual prelungit, surmenaj;
  • tulburări de somn (induce un somn normal, odihnitor);
  • stări de tensiune psihică şi iritabilitate, în sindromul premenstrual;
  • iritabilitate, depresie şi insomnie în menopauză;
  • tulburări ale ciclului menstrual asociate cu simptome vegetative şi labilitate psihică.


Capsulele moi şi gelatinoase din ovăz verde sunt varianta potrivită persoanelor active, implicate in activităţi cotidiene, mai tot timpul departe de casă. Gata dozate, capsulele moi şi gelatinoase din ovăz verde sunt ambalate într-un recipient uşor de transportat în poşetă sau în geanta de servici. 2 capsule de trei ori pe zi oferă doza optimă de vitamine, minerale, enzime dar şi fibre de care avem nevoie pentru a uita de stres. Capsulele moi şi gelatinoase de ovăz verde sunt foarte uşor de înghiţit, se absorb rapid şi se metabolizează eficient. Încărcaţi cu energie pozitivă activităţile zilnice vă vor părea un fleac, iar seara vă veţi bucura de relaxare alături de familie sau de cei dragi.

Ce conţine capsula din suc de ovăz verde?

Deep Green – Puterea Naturii capsule din ovăz verde este un supliment nutritiv 100% natural. O singură capsulă gelatinoasă moale conţine 150 mg de extract din suc de ovăz verde. Pentru fabricarea capsulei gelatinoase s-au utilizat 150 mg ceară de albine, ce funcţionează ca agent de îngroşare, şi lecitină ca emulsifiant. Lecitina folosită pentu realizarea capsulei gelatinoase este obţinută din culturi organice.

Prezentare:

Cutie de carton conţinând un flacon cu 180 de capsule moi

180 capsule moi = 144 g

Suplimentul alimentar nu poate fi utilizat pentru înlocuirea unui regim alimentar variat şi echilibrat si a unui mod de viaţă sănătos.

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie