20,58 Lei
Fără TVA: 18,88 Lei
Preţul în puncte de recompensă: 55

Cantitate

Icon Cere informaţii despre produs
Producător: Cosmo Pharm
Cod produs: 12219
Puncte de recompensă: 2
Disponibilitate: 2 - 3 Zile

Complexul neurotonic natural cu Ginkgo biloba si lecitina are un efect tonic excelent asupra sistemelor nervos si vascular. Creste atentia, puterea de concentrare, capacitatea de memorizare si activitatea cerebrala. Este suplimentul ideal in eforturile intelectuale intense la elevi si studenti. Se recomanda in oboseala, deficit de memorie, tulburari de atentie si concentrare, surmenaj psihic, stari depresive, ameteli, zgomote in ureche. Are efecte benefice in insuficienta circulatorie si parestezii ale membrelor.

Caracteristici Neurotonic: Tonic natural al sistemului nervos si vascular. Ginkgo Biloba are efect vasoreglator, imbunatatind circulatia la nivel central (creier) si periferic (membre). Cresterea fluxului sanguin asigura oxigenarea eficienta a creierului si hranirea lui cu nutrienti (lecitina, fosfatidil colina si L-glutamina), ceea ce are ca rezultat optimizarea functiilor cerebrale. Scade agregabilitatea plachetara si colesterolul. Are efect antioxidant si neurotrop.

Pentru imbunatatirea eficientei mentale in efort intelectual si fizic prelungit (creste atentia, puterea de concentrare si memorare), creste capacitatea de munca. Recomandat in: stari de oboseala; deficiente de memorie; tulburari de atentie si concentrare; anxietate; migrene; insomnii; ameteli (vertij); tulburari de auz (tinitus, acufene); tulburari de vedere (degenerescenta maculara, retinopatie diabetica); sechele AVC; traumatisme craniene; arteriopatia obliteranta a membrelor inferioare; tromboflebite.

Are efecte favorabile in tratarea anumitor tipuri de impotenta. Intervine in ameliorarea simptomelor legate de virsta si intirzie procesul natural de imbatrinire.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie