Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, MM Cerasus Distribution este înscrisă în Registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 28463.

TERMENI ŞI CONDIŢII

Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui site, implică acceptarea acestor termeni şi condiţii. Pentru folosirea în cele mai bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atenţie a termenilor şi condiţiilor. PUTEREA-NATURII.RO îşi asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune a Termenilor şi Condiţiilor poate fi citită oricând folosind legătura "Termeni şi condiţii" din josul paginilor site-ului.

ATENŢIE

Toate informaţiile din acest site sunt publicate cu scop informativ şi nu se pot substitui sfaturilor sau prescripţiilor medicului dumneavoastră sau a oricărui personal medical calificat.

Nu trebuie să folosiţi informaţiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau boală sau de înlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.

Trebuie să citiţi cu atenţie tot prospectul. Dacă aveţi sau credeţi că aveţi probleme cu sănătatea sau sunteţi bolnav, adresaţi-vă de urgenţă medicului dumneavoastră.

Informaţiile şi sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de către Ministerul Sănătăţii şi de către celelalte organisme abilitate şi nu au intenţia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boală.

INTRODUCERE

Acest site este întreţinut şi administrat de  MM Cerasus Distribution SRL. Proprietarul site-ului este MM Cerasus Distribution SRL.

MM Cerasus Distribution S.R.L are sediul în str. Mihai, Eminescu, nr.121, Jud. Galaţi şi are adresa de email cerasus@cerasus.ro. Este înmatriculată la Registrul Comerţului sub numarul J17/768/2009, CS 200lei, codul fiscal este RO25750415 şi are contul IBAN RO65INGB0000999902281666 deschis la Banca ING Gh. Doja Galaţi.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Întregul conţinut al site-ului puterea-naturii.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe şi alte date - este proprietatea puterea-naturii.ro şi a furnizorilor săi şi este apărat de Legea drepturilor de autor şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul puterea-naturii.ro a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor în vigoare.

LEGĂTURI

MM Cerasus Distribution SRL nu răspunde de conţinutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe acest site (legături de natură comercială sau publicitară). Raspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii acestora.

LIMITĂRI ALE RESPONSABILITĂŢILOR


MM Cerasus Distribution SRL nu îşi asumă responsabilitatea şi nu poate fi făcută vinovată pentru pagubele apărute prin folosirea în orice fel a produselor achiziţionate prin intermediul acestui site. Site-ul PUTEREA-NATURII.RO şi materialele aferente sunt folosite "aşa cum sunt" şi "atât cât sunt disponibile" fără garanţii de nici un fel.  MM Cerasus Distribution SRL  nu oferă nici o garanţie, nici în mod expres şi nici implicit, în ceea ce priveşte inclusiv, dar fără limitare la funcţionarea acestui site, informaţia, conţinutul, materialele sau produsele de pe site, precum şi potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site şi cumpărarea produselor se face pe propriul risc. MM Cerasus Distribution SRL nu garantează că acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise în numele PUTEREA-NATURII.RO sunt lipsite de viruşi sau alte componente daunatoare.

MĂRCI

MM Cerasus Distribution SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site şi nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parţial sau integral site-ul, de a reproduce părţil sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societăţii PUTEREA-NATURII.RO, fără acordul scris al acesteia.

ACCESUL LA SITE

MM Cerasus Distribution SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site şi nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parţial sau integral site-ul, de a reproduce părţil sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societăţii PUTEREA-NATURII.RO, fără acordul scris al acesteia.

COMENTARII, COMUNICĂRI ŞI ALTE DATE/INFORMAŢII

Cei care accesează/vizitează site-ul pot face comentarii şi orice alte comunicări să transmită sugestii, idei, întrebări sau alte informaţii, atată timp cât conţinutul acestora nu este ilegal, obscen, ameninţător, defaimator, nu tulbură în nici un fel viaţa privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conţine viruşi, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanţ, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entităţi vor fi sancţionate în conformitate cu legile în vigoare. MM Cerasus Distribution SRL are dreptul (dar nu şi obligaţia) de a şterge orice astfel de conţinuturi identificate pe site. MM Cerasus Distribution SRL nu va purta responsabilitatea şi nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicări. În cazul trimiterii sau afişării unor materiale/documente, se consideră că utilizatorul conferă societăţii MM Cerasus Distribution SRL şi afiliaţilor/asociaţilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil şi retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum şi dreptul de a distribui, de a prezenta aceste conţinuturi oriunde în lume, prin orice mijloc. Se garantează, de asemenea, societăţii  MM Cerasus Distribution SRL şi afiliaţilor/asociaţilor săi sau celor cărora le retransmite dreptul de licenţă dreptul de a utiliza numele pe care îl asociaţi cu un astfel de conţinut. Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conţinutului pe care îl afişează sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel încât, prin folosirea acestui conţinut, să nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

SECURITATEA INFORMAŢIILOR

Acest site foloseşte măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greşite a informaţiilor care se află în controlul nostru. MM Cerasus Distribution SRL nu îşi asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informaţii cauzate de erori ale softului cu care este conceput şi găzduit site-ul. De asemenea nu răspundem pentru erorile în securitatea serverului care găzduieşte site-ul.

PARTENERI

MM Cerasus Distribution SRL, are contracte de revânzare (re-seller) cu reprezentanţi importanţi ai produselor prezente în magazinele noastre. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea mărcii şi despre orice alte nelămuriri despre o anume marcă sau un anume produs, clientul se poate adresa reprezentantului mărcii respective sau importatorului din România.

DECLINAREA RESPONSABILITĂŢII

Conţinutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcătuit în stransă colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, MM Cerasus Distribution SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispoziţia noastră de către furnizorii fiecărei mărci. De asemenea imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)
MM Cerasus Distribution SRL nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afişate. Din acest motiv, MM Cerasus Distribution SRL îşi asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs dispare din ofertă curentă a furnizorului. Clientul va primi înapoi banii încasaţi de MM Cerasus Distribution SRL pentru respectiva comandă (dacă comanda a fost contractată în alt mod decât cu plata la livrare). MM Cerasus Distribution SRL nu răspunde de eventualele defecţiuni ale produselor cumpărate în cadrul magazinului. Orice reclamaţie va fi adusă la cunostinţă MM Cerasus Distribution SRL în maximum 24 de ore de la recepţionarea produselor, urmând ca aceasta să fie transmisă furnizorului produselor respective, spre soluţionare. Toată responsabilitatea acestor defecţiuni şi repararea lor revine în sarcina furnizorului şi service-ului autorizat de acesta. Toate produsele (când este cazul) sunt însoţite de certificatul de garanţie original(dacă este cazul) emis de furnizorul nostru. În cazul în care produsele nu se pot livra sau suferă defecţiuni pe parcursul livrării, clientul poate cere returnarea imediată a sumelor încasate deja de MM Cerasus Distribution SRL, dar nu şi alte despăgubiri. MM Cerasus Distribution SRL condamnă încercările de fraudă şi acordă tot sprijinul necesar recuperării eventualelor pierderi.
Fiind de acord cu acest document, clientul îşi asumă în totalitate aceste riscuri.
Valoarea maximă a obligaţiilor societăţii MM Cerasus Distribution SRL faţă de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumelor încasate de MM Cerasus Distribution SRL de la acest client. După expedierea produselor, societaţii MM Cerasus Distribution SRL nu i se mai poate cere returnarea banilor în nici un fel.

GREŞELI DE TIPĂRIRE

MM Cerasus Distribution SRL si furnizorii săi nu îşi asumă responsabilitatea pentru greşelile de tipărire sau afişare în ceea ce priveşte preţuri, caracteristici, imagini etc. În eventualitatea în care preţul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greşit introduse în bazele noastre de date sau afişate greşit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, compania noastra îşi alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

GARANŢIA PRODUSELOR

Produsele cumpărate prin intermediul acestui site beneficiază de garanţia obişnuită a fiecărei mărci în parte. Astfel fiecare produs va fi însoţit de certificatul de garanţie al producătorului(dacă este cazul), care se ocupă direct sau prin reprezentanţii săi de service-ul produsului.

TAXE SUPLIMENTARE

Preţul final plătit de client este format din preţul produsului şi cheltuielile de expediţie şi/sau încasare aferente. MM Cerasus Distribution SRL nu percepe nici o taxă suplimentară clientului la cumpărarea produsului. Pentru orice taxă percepută în plus vă puteţi adresa imediat la cerasus@cerasus.ro.

CONDIŢII PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR

Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă "Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului". Notificarea se va data, semna şi trimite de către Dumneavoastră prin poştă la adresa: Str. Mihai Eminescu nr. 121, Galaţi. În situaţia menţionată mai sus, Dumneavoastră veţi returna, în termenul prevăzut mai sus, produsul cumpărat în ambalajul original, fără sa prezinte nici o urmă de deteriorare sau uzură. Cheltuielile de expediţie vor fi suportate de Dumneavoastră. Produsele trebuie returnate în ambalajul lor original. Prin deschiderea ambalajelor individuale în care au fost livrate produsele comandate înseamnă ca sunteţi de acord cu aceste condiţii de utilizare şi ca produsele sunt cele comandate şi corespund cerinţelor dumneavoastră. Returnarea produselor se va face personal la adresa: Str. Mihai Eminescu, nr.121, Galaţi, de luni până vineri, între orele 09:00-17:00. MM Cerasus Distribution SRL. se obligă să restituie clientului sumele încasate pentru produsele returnate, în termen de maxim 30 de zile de la data denunţării de către Dvs a contractului.

CONDIŢII LEGALE

Site-ul PUTEREA-NATURII.RO functionează conform prevederilor legale ale Statului Român.

DISPUTE ŞI CONFLICTE

Orice conflict apărut între MM Cerasus Distribution SRL şi clienţi se încearca a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înţelegere între cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale româneşti din acest domeniu, iar soluţionarea conflictelor este de compentenţa instanţelor româneşti.

DISPOZIŢII FINALE

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauza, aceasta clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea şi lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecţiuni condiţiile şi termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeaşi cu un contract valabil încheiat.